پتروشیمی خلیج فارس

تاثیر کانون ارزیابی بر بهره‌وری کارکنان شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

۳ بهمن ۱۴۰۲

مقدمه

کانون ارزیابی به عنوان یک فرآیند بارز در سازمان صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف ارتقاء عملکرد و بهره‌وری کارکنان پیشتاز است. این مقاله به بررسی تاثیرات این کانون بر بهره‌وری کارکنان و اثربخشی آن بر محیط کار می‌پردازد.

ارتقاء شایستگی‌ها

کانون ارزیابی، با انجام ارزیابی‌های دقیق و جامع برای هر کارمند، به شناخت نقاط قوت و ضعف هر فرد می‌انجامد. این شناخت، افراد را قادر می‌سازد تا با دقت به توسعه شایستگی‌های خود بپردازند و در نتیجه، بهره‌وری خود را افزایش دهند.

ارتقاء مهارت‌های فنی:

کانون ارزیابی به تحلیل مهارت‌های فنی کارکنان نیز می‌پردازد. این فرآیند فرصتی را برای ارتقاء مهارت‌های فنی و تخصصی ارائه می‌دهد و افراد را ترغیب به یادگیری و پیشرفت در زمینه‌های مرتبط می‌کند.

 

تقویت ارتباطات سازمانی:

ارتباطات سازمانی بر اساس بازخوردهای کانون ارزیابی بهبود می‌یابد. این بهبود ارتباطات موجب ایجاد یک فضای کاری مثبت و پشتیبانی از همکاری و تعامل میان کارکنان می‌شود.

در یکی از این کارگاه‌‌های کانون ارزیابی ، استفاده از ساخت ماکت به منظور ارتقاء مهارت‌های فنی کارکنان به عنوان یک روش کاربردی و جذاب مورد توجه قرار می‌گیرد. این فرآیند از مراحل تحقیق و تدوین تا ساخت و ارائه ماکت، مهارت‌های چندگانه را در افراد تقویت می‌کند. با انتخاب موضوعات مهم و تخصصی، کارکنان به تحلیق و بررسی عمیقی پرداخته و نقاط کلیدی مرتبط با مهارت‌های فنی را شناسایی می‌نمایند. ساخت ماکت نیز از مهارت‌های طراحی، مواد، و فنون ساخت استفاده می‌کند و افراد را با ابزارها و تکنولوژی‌های مدرن آشنا می‌سازد. این فرآیند به صورت عملی و تجربی به افراد این امکان را می‌دهد که مفاهیم فنی را در یک محیط کنترل شده و مستقیم درک کرده و از آنها بهره‌مند شوند، که بهبود قابل توجهی در مهارت‌های فنی و افزایش توانمندی‌های ایجاد می‌کند.

 

ساخت ماکت ضرب المثال

موش توی سوراخ نمیرفت جارو به دمش می بست.

آش نخورده و دهن سوخته.

افزایش انگیزه و مشارکت:

ارزیابی منظم توسط کانون ارزیابی، انگیزه کارکنان را تقویت کرده و ایجاد احساس مسئولیت و تعهد را ترویج می‌کند. این افزایش انگیزه منجر به مشارکت فعالتر در فعالیت‌ها و پروژه‌های سازمانی می‌شود.

این شرکت در کارگاه تحلیل کیس مدیریتی در کانون ارزیابی، یک تجربه فرهنگی و آموزشی جذاب است که به طور مستقیم بر افزایش انگیزه و مشارکت کارکنان تأثیر مثبت می‌گذارد. در این کارگاه، که معمولاً بر اساس موارد و چالش‌های واقعی سازمان تدوین می‌شود، شرکت‌کنندگان با مسائل مدیریتی مواجه شده و با روش تحلیل کیس، به دنبال راه‌حل‌های بهینه برای مسائل مطرح می‌گردند.

این تجربه نه تنها به ارتقاء مهارات تحلیلی و تصمیم‌گیری افراد کمک می‌کند، بلکه با ایجاد یک فرآیند تفکر تیمی و همکاری، انگیزه و مشارکت کارکنان را به شدت تقویت می‌کند. ایجاد یک فرصت برای بحران و تصمیم‌گیری در مواقع مشابه باعث می‌شود که افراد به عنوان یک تیم هماهنگ‌تر و با انگیزه‌تر به چالش‌ها پاسخ دهند و در نتیجه، به بهبود عملکرد و افزایش مشارکت در فعالیت‌های سازمانی برسند. این تجربه نه تنها به ارتقاء دانش و مهارت‌های فنی افراد کمک می‌کند بلکه ایجاد ارتباط نزدیک‌تر با مسائل سازمانی و توسعه تفکر کارکنان را در مسیر بهبود کارایی و موفقیت تیمی و سازمانی قرار می‌دهد.

جمع‌بندی:

کانون ارزیابی در شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس نه تنها به بهره‌وری کارکنان افزوده است بلکه به توسعه فردی و سازمانی نیز بسیار کمک کرده است. این فرآیند به عنوان یک ابزار موثر در سیر توسعه و پیشرفت سازمان عمل کرده و به تعهد به ارتقاء استانداردهای عالی در کارکنان و سازمان کمک نموده است.

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت